Ο Όμιλος
Με την ευκαιρία αυτής της ενημέρωσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πρώτα όσους τόσα χρόνια μας τιμούν με τη διαρκή εμπιστοσύνη τους και στη συνέχεια, να χαιρετήσουμε αυτούς που τώρα μας γνωρίζουν για πρώτη φορά.
Ξεκινήσαμε ως ατομική επιχείρηση το 1974. Λάβαμε την μορφή ανώνυμης εταιρείας το 1991 Aκολουθούμε συνεχή ανοδική πορεία, ενώ παραμένουμε εδώ και χρόνια μία από τις πιο δυναμικές αλλά και ελπιδοφόρες παρουσίες στο χώρο των τεχνικών έργων και κατασκευών. Αυτό που διαρκώς αλλάζει είναι ότι αδιάκοπα αναπτύσσουμε την τεχνογνωσία μας,
εξελίσσουμε την επιστημονική μας κατάρτιση, εξοπλιζόμαστε τεχνολογικά, αυξάνουμε τις εγκαταστάσεις μας, διευρύνουμε τον κύκλο εργασιών μας.
Αυτό που παραμένει σταθερό είναι η προσωπική φροντίδα, η συνέπεια και η ποιότητα των εργασιών μας καθώς και η προσπάθεια να γινόμαστε ολοένα καλύτεροι, προσφέροντας πάντα τις υπηρεσίες που έχουν μάθει οι πελάτες μας να αναμένουν από εμάς.
Επειδή πλέον η υψηλή θέση μας στην αγορά συνεπάγεται μεγαλύτερη ευθύνη, εμείς είμαστε πάντα έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις και στον ανταγωνισμό.
ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΙ
Η ΑΤΕΚΕ αποτελεί την ανώτερη εξελικτική βαθμίδα μιας ατομικής επιχείρησης που ιδρύθηκε το 1974 από τον Δημήτριο Αλεξόπουλο, με σκοπό την κατασκευή και συντήρηση των πρατηρίων υγρών καυσίμων της MOBIL OIL Co. Λίγα χρόνια αργότερα, η επιχείρηση διευρύνει τις συνεργασίες της και με άλλες κορυφαίες εταιρείες πετρελαιοειδών, όπως οι EKO, ΕΛΔΑ, BP, AVIN, CYCLON, TOTAL, SHELL, ETEKA, ΜΑΜΙΔΑΚΗΣ και άλλες. Περίπου την ίδια περίοδο ξεκινάει τη συνεργασία της και με τις εταιρείες υγραερίου BP GAS, HELLAS GAS, EKO GAS.

Το 1991, καθώς οι απαιτήσεις των εργασιών διαρκώς αυξάνονταν, οι υψηλές φιλοδοξίες σε συνδυασμό με τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό του ιδιοκτήτη της είχαν ως φυσικό αποτέλεσμα την ίδρυση της Ανώνυμης κατασκευαστικής εταιρείας "ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΤΕΚΕ". Τα υψηλά standards και το άριστο αποτέλεσμα των εργασιών τέθηκαν από την αρχή και χρόνο με το χρόνο κατέστησαν την ΑΤΕΚΕ ως μία από τις μεγαλύτερες και διαρκώς αναπτυσσόμενες κατασκευαστικές ελληνικές εταιρείες στο χώρο των πετρελαιοειδών. Μάλιστα, αυτή ακριβώς η ειδίκευσή της στο συγκεκριμένο πεδίο είναι που της επιτρέπει την κατασκευή και συντήρηση μεγάλου εύρους εργασιών.

Χωρίς ποτέ να σταματάει να αναπτύσσεται και με δεδομένες τις συνεχείς μεταβολές και εξελίξεις στο χώρο των τεχνικών έργων, η ΑΤΕΚΕ έθεσε ως στόχο να διευρύνει και να επεκτείνει τις δραστηριότητές της σε νέους τομείς και χώρους της αγοράς. Για τον λόγο αυτό δημιουργήθηκαν δύο νέες εταιρίες η ΔΟΜΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟΣ Α.Ε. και η PERIECO, το 2006 και το 2011 αντίστοιχα, με σκοπό τη παροχή ολοκληρωμένων και εξειδικευμένων υπηρεσιών. Πάντα με το καταλληλότερο και αρτιότερο ανθρώπινο δυναμικό προσφέρει την απαιτούμενη επιστημονική και τεχνική υποστήριξη εφαρμόζοντας σύγχρονα συστήματα διαχείρησης ποιότητας ISO 9001 στα έργα που καλείται να αναλάβει.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ για να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ATEKE
Η Perieco ιδρύθηκε στην Αθήνα το 2011, ως νέα εταιρεία του ομίλου της κατασκευαστικής εταιρείας Α.Τ.Ε.Κ.Ε. η οποία δραστηριοποιείται από το 1974 στο χώρο των πετρελαιοειδών ως βασικός συνεργάτης των μεγαλύτερων εταιρειών (ΕΚΟ, BP, AVIN, SHELL, CYCLON, ΕΤΕΚΑ κ.α.). Οι αυξημένες απαιτήσεις των πελατών της για τη σωστή και αποτελεσματική διαχείριση των αποβλήτων των πρατηρίων καυσίμων και των εγκαταστάσεων τους, ώθησε στη δημιουργία μιας νέας εταιρείας η οποία με εφόδιο την πολυετή εμπειρία της ΑΤΕΚΕ, να μπορεί να παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες στον ιδιαίτερο χώρο των Επικινδύνων Αποβλήτων.

Η εταιρεία PERIECO ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΠΕ, Περιβαλλοντική Διαχείριση Αποβλήτων είναι νόμιμα αδειοδοτημένη από το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής, για τη Συλλογή & Μεταφορά Επικινδύνων Αποβλήτων σε πανελλαδικό επίπεδο (αριθμός Μητρώου ΥΠΕΚΑ 0053).

Ακολουθώντας πιστά τις οικολογικές απαιτήσεις της εποχής για προστασία του περιβάλλοντος και σύμφωνη με τα ισχύοντα εθνικά και ευρωπαϊκά νομοθετικά πλαίσια, παρέχει άρτιες, ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες υπηρεσίες στο χώρο της Περιβαλλοντικής Διαχείρισης Συλλογής και Μεταφοράς των Επικίνδυνων Αποβλήτων.

Η PERIECO διαθέτοντας ένα άρτια οργανωμένο σύστημα διαχείρισης και ελέγχου των πελατών της είναι σε θέση να προσφέρει σε κάθε εταιρεία - βιομηχανία - ιδιώτη ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμού των προαναφερθέντων παρέχοντας μια οικονομική και περιβαλλοντικά φιλική λύση του προβλήματός. Ο κύκλος των παρεχομένων υπηρεσιών ολοκληρώνεται με την παροχή νόμιμης βεβαίωσης για τη σύννομη και ορθή διαχείριση των συλλεχθέντων αποβλήτων, η οποία θα είναι κατάλληλη για κάθε χρήση τόσο σε επίπεδο Τοπικών, όσο και Εθνικών και Κοινοτικών Αρχών.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ για να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Perieco
Η ΔΟΜΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟΣ Α.Ε. είναι μια τεχνική-μελετητική εταιρεία μέλος του ομίλου εταιρειών ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ Δ. ΑΤΕΚΕ, ο οποίος εξειδικεύεται στη κατασκευή και συντήρηση των πρατηρίων υγρών καυσίμων και εγκαταστάσεων από το 1974.

H ΔΟΜΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟΣ ιδρύθηκε το 2006 και παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες μελετών - έκδοσης αδειών για το σύνολο των τεχνικών έργων καθώς και εξειδικευμένες υπηρεσίες στα πρατήρια υγρών καυσίμων.

Στις εξειδικευμένες υπηρεσίες της εταιρείας ανήκει και το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΟΓΚΟΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ το οποίο παρέχει πιστοποιημένες ογκομετρήσεις για τις διακριβώσεις δεξαμενών σύμφωνα με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας."

Οι απαιτήσεις των εταιρειών εμπορίας καυσίμων και των πρατηριούχων, ώθησαν τη ΔΟΜΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ στη δημιουργία ενός σύγχρονου αυτοματοποιημένου συστήματος ογκομέτρησης.
Παράλληλα, η εφαρμογή του νέου νόμου για την εγκατάσταση συστημάτων "εισροών - εκροών" και η απαίτηση εναρμόνισης με τη νομοθεσία και τα διεθνή πρότυπα, μετέτρεψε αυτήν την ανάγκη σε υποχρέωση.

Στόχος της Δομικής Προόδου είναι να προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, που να ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις των πελατών και συνεργατών μας. Σε αυτό συνάγει και η πιστοποίηση των υπηρεσιών μας σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ ISO 9001:2008.
TOP